Abstract schilderij

Heb je momenteel in huis, op kantoor of op een andere locatie een plekje vrij en wil je deze opvullen met een abstract schilderij? Kijk dan even rond in de bovenstaande collectie van schilderijen die wij momenteel bij Artello aanbieden. In het ruime assortiment vind je allerlei verschillende combinaties terug van lijnen, vormen en kleuren.

Bij het kopen van een abstract schilderij is het vervolgens belangrijk dat je met enkele zaken rekening houdt. Je wilt er bijvoorbeeld niet na ontvangst achter komen dat de kleur volledig vloekt met je behang. Bij het kopen van een abstract schilderij is het belangrijk dat je met de volgende eigenschappen rekening houdt:

 • De locatie: Denk erover na waar een schilderij het beste tot zijn recht komt. Op welke locatie heb je er het meeste plezier van?
 • De kleuren: Kleuren moeten op een bepaalde manier matchen met de omgeving waarin je het schilderij ophangt.
 • De afmetingen: De afmetingen zijn een essentieel onderdeel. Is het schilderij niet te klein of te groot? Zo ja, is het dan misschien een idee om het eerdergenoemde maatwerk aan te vragen?
 • Je smaak: Soms kan het ene schilderij mooi lijken, maar had een ander schilderij op lange termijn misschien toch een betere optie geweest. Welk schilderij valt nu echt binnen jouw smaak? Waar ga je op de lange termijn het meeste plezier van beleven?
Abstracte schilderijen – Artello

Keuze uit 500+ designs bij Artello

Bij artello heeft u keuze uit vele design schilderijen die u kunt kopen tegen lage prijzen. Wilt u een schilderij kopen?

 1. Een bestaand schilderij kopen
  Aan de ene kant is de meest populaire optie om gewoon een bestaand schilderij te kopen. Zoals eerder al kort aangegeven, zijn er bij Artello meer dan 500 designs verkrijgbaar. Met dit ruime assortiment kun je een hoop verschillende kanten op. Aan de hand van de bovenstaande categorieën is er enig onderscheid aangebracht. Wanneer je nog geen duidelijke voorkeur hebt, is het verstandig om de verschillende categorieën gewoon even door te lopen. Je komt er dan snel genoeg achter wat je wel en niet aanspreekt. Bovendien zijn de schilderijen van Artello gesigneerd, wat het ook leuk maakt om meerdere designs van ditzelfde merk op meerdere plekken te hangen.
 2. Een schilderij laten naschilderen
  De tweede optie, die ook al even kort is genoemd, is het laten schilderen van een zelf uitgekozen schilderijen design. Wanneer je bijvoorbeeld zelf een mooi schilderijbent tegengekomen dan kun je deze door Artello laten naschilderen. De afbeelding wordt dan op een linnen doek geschilderd. Het mooie van deze optie is dat je ook vrij bent in de afmetingen van zo’n schilderij. In overleg met onze klantenservice wordt duidelijk afgestemd wat de mogelijkheden zijn. Het gaat hierbij dus echt om maatwerk. Je wensen komen zo heel specifiek tot uiting.
 3. Een maatwerk schilderij in eigen gekozen afmetingen. Een schilderij vinden met het gewenste design en ook nog eens de gewenste afmeting is vaak lasting om te vinden. Bij Artello bieden wij de mogelijk in maatwerk, waarbij u zelf de gewenste afmeting kunt aangeven. Belangrijk is wel om te weten dat maatwerk duurder is dan de reguliere afmetingen aangezien het schilderij speciaal op maat wordt geleverd. Vaak wordt voor deze optie gekozen wanneer men een schilderij in een groot formaat wenst.