Modern schilderij online kopen

De moderne schilderijen zijn unieke met de handgemaakte schilderijen van bekende schilderijen, foto’s en kunstenaars. Het zijn echt hoogwaardige schilderijen bestaande uit olie- en acrylverf componenten. Door het gebruik van unieke reliëf structuren en metaalachtige kleuren heeft elk modern schilderij een luxe en 3d-achtige uitstraling. Alle olieverf schilderijen zijn vakkundig met de hand geschilderd. U kunt kiezen uit prachtige meerluiken maar ook uit één delige schilderijen. Er zijn o.a. abstracte, goedkope en kunst moderne schilderijen. Perfect voor elke woonkamer. Alle moderne schilderijen zijn op de zijkanten van het canvas doorgeschilderd en gespannen op 2 cm dikke latten.

Met moderne, kleurrijke schilderijen laat je klanten, bezoekers een medewerkers zien dat je sfeer en creativiteit belangrijk vindt. Goed gekozen kunstwerken vertellen iets over de cultuur en filosofie van een bedrijf, praktijk of instelling. Met kunst profileert een bedrijf zich, het laat zien waarvoor het staat. Kunst is niet zo maar een stukje decoratie.
 

Bloemen schilderijen zijn tot vandaag de dag nog steeds ontzettend populair aangezien bij elk interieur eigenlijk wel een schilderij met bloemen past vanwege de vele kleurstellingen en stijlen. Gaat u voor een stilleven bloemen schilderij of toch een prachtig landschap die vol met bloemen staat. Net als bloemen in een vaas geeft een bloemen schilderij gezelligheid en vrolijkheid in huis, wie wil dat nou niet!

Schilderij modern boten

Een groot gedeelte van het assortiment op Artello.nl bestaat uit vrolijke en moderne schilderijen. Bij Artello kunt u een schilderij dat toch niet goed past bij uw interieur gratis retourneren, tevens wordt een bestelling gratis verzonden!