Muismat kopen

Bij Sleevy vinden we het belangrijk dat we niet slechts een paar muismatten aanbieden, maar dat we echt iedereen kunnen voorzien van dit product. Dit houdt in dat we een zeer groot aanbod hebben, waarin verschillende modellen muismatten zijn opgenomen. Ben je na het lezen van de bovenstaande informatie overtuigd dat een muismat een toegevoegde waarde voor je heeft? Of ken je iemand voor wie het momenteel een ideaal cadeau zou zijn? Kijk dan eens rustig rond in ons uitgebreide assortiment. We hebben op dit moment een groot aantal verschillende muismatten in onze webshop.

Standaard muismat

Deze muismatten zijn stuk voor stuk gemaakt van stevig neopreen, inclusief antislip laag. Dit zorgt ervoor dat de muismat ook op de gladdere ondergronden onder geen beding wegglijdt. Dit is namelijk zeer storend en hoogst contraproductief.

https://www.sleevy.nl/muismatten/alle-muismatten/muismat-35-26-cm.html

Muismat gaming

De comfortabele muismatten van Sleevy komen dan als geroepen. Net als alle muismatten leveren we deze ook inclusief de antislip laag. De afmeting van de gaming muismat is 90 x 40 cm.

Muismat gaming 90 x 40 cm – Sleevy

Muismat ergonomisch / polssteun muismat

Er ligt tegenwoordig met toenemende mate een focus op ergonomie. Dit komt doordat mensen steeds vaker en steeds langer achter het bureau zitten. Op kantoor of thuis zit je soms urenlang in dezelfde houding achter de computer. Dit veroorzaakt voor veel mensen last in de pols. Vandaar dat er bij ons ook aandacht is besteed aan een ergonomische muismat. Deze muismatten bieden steun aan de pols. Dit voorkomt complicaties aan dit gewricht op de lange termijn. Een ergonomische muismat is uiteraard ook gewoon verkrijgbaar met een leuk design.

Muismat polssteun / ergonomisch

Een muismat met polssteun is bijvoorbeeld een ergonomische oplossing. Daardoor wordt de kans aanmerkelijk verkleind dat onze polsen de zogeheten RSI klachten vertonen. In feite worden niet alleen de pols, maar ook de onderarmen en de vingergewrichten ontlast. De meest optimale polspositie is wanneer je pols een verlengstuk van je voorarm is óf dat de pols licht naar achteren wordt gebogen. Met een ergonomische muismat is dat het geval. Vervelende RSI klachten die zelfs je werk kunnen bedreigen, worden zo voorkomen.