Populaire laptoptassen

De 14 inch laptoptas  en 15,6 inch laptoptas zijn momenteel onze meest populaire tassen om een laptop in te vervoeren. Dit heeft er dus vooral mee te maken dat de laptops van deze grootte of een iets kleinere grootte perfect geschikt zijn om in deze laptoptas te vervoeren. Het is belangrijk dat de maat namelijk klopt. Zeker bij het meenemen van een laptop voor onderweg is het hoogst irritant wanneer de laptoptas een verkeerde maat heeft. Is deze bijvoorbeeld te groot, dan schuift de laptop continu heen en weer. De laptoptas bevat verder een hoofdvak en een voorvak. Beide zijn uiteraard voorzien van een stevige ritssluiting.

laptoptas 15,6 inch – Sleevy

Op zoek naar een iets kleinere laptoptas?

Een laptoptas 14 inch is momenteel een van de meest populaire opties. Dit omdat de meeste laptops tegenwoordig van een complementaire grootte zijn. Ze matchen uitermate goed met die formaat. Maar naast de laptoptas 14 inch bieden we uiteraard een groot assortiment aan verschillende opties aan. Zoals gezegd is de laptoptas 14 inch momenteel onze meest populaire optie. Dit heeft er dus vooral mee te maken dat de laptops van deze grootte of een iets kleinere grootte perfect geschikt zijn om in deze laptoptas te vervoeren. Het is belangrijk dat de maat namelijk klopt. Zeker bij het meenemen van een laptop voor onderweg is het hoogst irritant wanneer de laptoptas een verkeerde maat heeft. Is deze bijvoorbeeld te groot, dan schuift de laptop continu heen en weer.

14 inch laptoptas – Sleevy

en laptoptas wordt veel in het openbaar gedragen. Het is dan uiterst belangrijk dat je wel een laptoptas uitkiest die goed op je persoonlijke voorkeuren aansluit. Anders blijk je achteraf toch ontevreden met je aankoop. Waar hou je van en wat zou je ook in het openbaar graag dragen? Ga uit van het antwoord op die vraag bij het uitzoeken van je laptoptas. En bedenk waarvoor je de laptop allemaal gaat gebruiken. Heb je een multifunctionele tas nodig die op meerdere wijzen te gebruiken is? Of juist een tas met specifieke eigenschappen, puur gericht op vervoer.